Fotoshoot op locatie

Alles-in-1 pakket


€ 199,-
1,5 – 2 uur fotograferen
Fotoshoot op een te gekke locatie
Ontspannen sfeer met een welkomstdrankje
Binnen 10 werkdagen minimaal 30 fotobestanden in hoge kwaliteit
Persoonlijke webgallery

Als fotograaf ben ik gek op mooie locatie’s. Ik bied dan ook graag mijn klanten de mogelijkheid hiervan gebruik te maken. Wil jij een fotoshoot op een te gekke locatie, van jezelf/gezin, producten of zakelijk portret voor je bedrijf? Dat kan, zonder zorgen van het huren van een locatie en het regelen van een fotograaf. Ik bied, voor een kleine meerprijs een fotoshoot op locatie aan.

Fotoshoot op locatie / Apeldoorn

Woensdag 2 mei, Apeldoorn


Woensdag 2 Mei bied ik een fotoshoot aan te Apeldoorn, een te gekke lichte locatie. Deze locatie leent zich uitstekend voor een zakelijke-, zwangerschaps- of gezinsshoot. Afhankelijk van de wensen duurt de fotoshoot z’n 1,5 a 2 uur. Ik heb nog 1 plek beschikbaar om 15:00. Wil je meer informatie of een fotoshoot boeken voor deze dag, contact mij dan hier.

Zie ik jou Woensdag 2 Mei, te Apeldoorn?