Lifestyle

€ 229,-
1,5 uur fotograferen
Thuis of locatie naar keuze
Minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie
Persoonlijke webgallery

Wil je graag foto’s laten maar geen zin in geposeerde foto’s? Ik zorg voor een zeer ontspannen sfeer, waarbij jullie je op je gemak voelen en we natuurlijke en spontane foto’s kunnen maken.

Lifestyle kan in allerlei vormen worden ingezet, na de geboorte, met het gezin, familie of met vrienden (voor grote groepen en familie vraag ik een hoger tarief).

Wat betreft de geboorte zal dit tussen de nul en drie weken na de geboorte plaatsvinden. Tijdens de fotoshoot ben ik met name bezig met het vastleggen van wat er op dat moment gebeurd, dit kan bijvoorbeeld zijn een voedingsmoment, tijdens de verzorging of een knuffelmomentje. Ik ben ongeveer 1,5 uur bezig, afhankelijk hoe jullie kindje zich houdt.

Een zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer plaats tussen de 30 en 36 weken. Deze zal bij je thuis of op een mooie buitenlocatie plaatsvinden. Ik fotografeer thuis de buik en toekomstige babykamer. Samen zorgen we voor een mooie en rustige setting, eventueel samen met de toekomstige papa, broertje(s) en/of zusje(s). De styling van de reportage bepalen jullie zelf, met kleding of evt. in lingerie waar jullie je het prettigst bij voelen..

Binnen 14 werkdagen ontvangen jullie de foto’s via een persoonlijke webgallery, vanaf deze gallery kunnen de fotobestanden worden bekeken, gedownload en gedeeld.


Recent Portfolios