Wie ben ik

Fotograaf

Floor Prinsen


Hi, Ik ben Floor, 30 jaar oud en mama van 2 prachtige kinderen. Mijn passie voor fotografie is begonnen na de geboorte van mijn zoontje, heerlijk ”oefenmateriaal”. Echter fotografeerde ik toen der tijd nog veel op de automatische stand en was ik vaak niet tevreden met het resultaat. 2 jaar geleden startte ik met een basiscursus fotograferen. Ik was toen werkzaam als verpleegkundige in het Groene hart ziekenhuis. Mijn passie voor fotografie begon steeds meer te groeien en heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken.

MIJN WERKWIJZE

Ik werk het liefst met natuurlijk licht, samen zoek ik met mijn klanten naar een geschikte locatie. Vooral niet geposeerd, maar gewoon zoals de situatie zich voordoet, oftewel lifestyle fotografie. Pure en liefdevolle beelden, waarbij jullie wensen centraal staan.